Радна акција родитеља, ученика и запослених

Када се школа и породица удруже у васпитавању и образовању деце, резултат не изостаје.

Неговање правих вредности и давање доброг примера деци потиче од родитеља, а деца кроз учење „по моделу“ најбоље уче . Ово смо доказали и у пракси, на заједничкој радној акцији родитеља, ученика и запослених. У суботу 27.априла на дан „Врбице“, веома успешно уређено је школско двориште. Добро организовани, расположени и вредни, успели смо да заједничким снагама преуредимо и улепшамо стазе, травњаке, споменик, терене и окречимо део објекта школе. Циљ акције није био само рад, већ и дружење са родитељима и ученицима. Наши најмлађи показали су колико су вредни и колико воле своју Школу!

Предах од посла направили смо уз укусне крофне „теткице“ Зорице и кифле маме Леле Збућновић,али и слатке јагоде које нам је поклонила мама Биљана Марковић.

Да би наши ученици имали лепо место за боравак у дворишту и уживање у хладу дрвећа, помогао нам је наш суграђанин Ратко Бурмуџија, који је саградио нове клупице у двришном кругу, те овом приликом изражавамо велику захвалност!

Хвала свим родитељима и ђацима који су учествовали и показали да је пут од идеје до реализације могућ само кад сви имамо добру вољу и заједнички циљ!

Директор школе, Татјана Радојичић

Фотографије показују реализацију наших идеја и учеснике радне акције… фото галерија

Претражи

+
RSS